Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SZUKAM OSOBY KTÓRA ZAJMIE SIĘ SERWEREM MINECRAFT! [NIE HAMAHI]

MAJCHER9327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Otóż mam serwer minecrafta szukam osoby która się nim zajmie czyli po wgrywa ploginy mapki tip zamian za to daje połowę serwera serwera tobie czyli jesteśmy Właścicielami na spółkę 50/50 serwer jest opłacony na pól roku narazie posiada 27 slotów jeśli zapełnimy serwer można w każdej chwili powiększyć do 80 na każdy slot przypada 64mb pamięci ram co daje 640 mb na 10 slotów zatem serwer śmiga sobie bez problemów.

Kontakt GG: 10366040 często na niewidocznym

MineCraft1.8.1 Zapraszam Ip: 91.204.161.51:25569

Przepraszam za bład w Tytule "Hamachi"

Edytowane przez MAJCHER9327
Opublikowano

Rece mi opadaja jak takie cos czytam ,admini za free = Nie ogar , stawiasz server nieznasz sie na tym = Nie ogar , uzywaj opcji edytuj , a po 1 To nie ten temat , jezeli szukasz pomocy pisz tu : http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano (edytowane)

Miałęm serwer unlimitedcraft mapke z niego mam a pluginy powiedz jakie chcesz na pewno musi byc worldguard o worldedit permissions LWC jezeli rp to iconomy i chestshop i inne ja moge sie tym zająć mam 15 lat imię Kuba gram długo nie wiem ile lata mam skype gg dam jutro jkby co pisz pw.

Edytowane przez KapuSciany
plasterek96.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...